Desserts, ze zijn het sluitstuk van de avond en meteen de laatste kans om indruk te maken op je gasten. De vraag is: hoe zorg je voor continue kwaliteit op hoog niveau?Nog afgezien van dat het maken van desserts vaak tijdrovend is. Toch wil je als chef iets moois kunnen neerzetten. Dankzij Debic kun je met weinig moeite volop aantrekkelijke en vernieuwende desserts bereiden. Die bovendien breed inzetbaar zijn, bijvoorbeeld ook als barfood of energy boost bij vergaderingen. En dat maakt van desserts geen last, maar een prachtkans!
Van de Franse crème brûlée tot de Italiaanse panna cotta: deze klassiekers zijn niet meer weg te denken van de dessertkaart. Presenteer deze herkenbare zoetigheden ook eens in kleinere glaasjes. Hiermee creëer je in een handomdraai een feestelijke variatie desserts, die gemakkelijk en rationeel voor te bereiden is. Bijkomend voordeel: door de kleinere porties durven je gasten zichzelf weer eens te verwennen!
Na invriezen is de parfait, goed afgedekt, nog 2 weken houdbaar in de diepvriezer (-18 ˚C). Let op: toegevoegde ingrediënten kunnen hierop van invloed zijn.
Een buffet is dé uitgelezen kans om creatief te zijn, want hier verwachten jouw gasten een feestelijke presentatie. Buffetbakken zijn rationeel te maken en perfect voor banqueting of all-you-can-eat formules. Door verschillende varianten naast elkaar te presenteren in dezelfde bakken ontstaat er een krachtig concept: eenvoudig en uitbundig tegelijk. De basis is simpel, maar je kunt eindeloos variëren door eigen ingrediënten aan de inhoud toe te voegen (bijv. vruchtenpurees of alcohol). Je maakt je eigen creatie daarna af met de decoratie-elementen, waarbij je gebruik maakt van producten uit het seizoen of ingrediënten die je nog hebt liggen. Wie wil er nog een kant-en-klaar dessert inkopen als je je zo gemakkelijk met een eigen dessert kunt onderscheiden!
Edisonstraat 9
5051 DS Goirle
Nederland
+31135313131
info@horescasmulders.nl