info@horescasmulders.nl
013 5313131
Dé webshop voor horeca, werk en sport
Deze site werkt beter als je javascript aanzet.

            Met Eetcafé Den Overkant en Camping Boerderij Breehees

Per 1 juni jl. zijn Eetcafé den Overkant en Camping Boerderij overgestapt op de bieren van Koninklijke Grolsch. De twee bedrijven respectievelijk uit Riel en Goirle zijn ontstaan uit een sterke familieonderneming met oog voor gastvrijheid en vertegenwoordigen de typische Brabantse gezelligheid. Den Overkant ligt aan de doorgaande weg in Riel, richting Baarle-Nassau. Breehees bevindt zich nabij het natuurgebied van Gorp en Roovert. 


 

Gastvrijheid in Riel

In het mooie Riel staat de gastvrijheid van Den Overkant centraal. Deze multifunctionele horecazaak zal vanaf nu bieren zoals de Grolsch Premium Pilsener, Kornuit, Urquell, de bieren van Grimbergen en de unieke kraftbieren van Meantime aan de gasten serveren. 

Eigenaar en Horesca Smulders klant William Schellekens: “Erg tevreden over de snelle overstap, in no-time stond de nieuwe tapzuil van Urquell op de bar en werden de Grolsch en Kornuit uitingen aangebracht.”

Het échte boerderijleven

Op Breehees ben je thuis op het platteland, kijken bij de koeien, lekker bijkomen op het terras en overnachten op de minicamping of in één van de vakantiehuizen. Bij Breehees kun je genieten van de  frisse pilsener Kornuit, de bieren van Grimbergen en overige specials van Grolsch. 

Eigenaresse Carolien vertelt over de samenwerking: “Alles op één plek kunnen bestellen geeft rust, ook het feit dat het een bekende leverancier is. Dit geeft een vertrouwd gevoel.”

Alles op één plek

Met de overstap naar de bieren van Grolsch bieden we deze horecabedrijven een plek voor ‘one-stop-shopping’. Zo spelen we in op de behoefte van deze klanten om het food, non-food en het drankenpakket via één kanaal in huis te halen. We zijn dan ook zeer verheugd met deze nieuwe overeenkomst. De wensen en behoeften van onze klanten en hun gasten staan centraal in alles wat we doen.

De horecabedrijven genieten bovendien van de overige voordelen die we als groothandel biedt, zoals het tot 22:00 bestellen, geen bezorgkosten en het niet hanteren van een minimum orderbedrag bij bestellingen.

Stefan & Frank Smulders, directieleden Horesca Smulders: “Wij blijven ons vol inzetten voor een perfect bierassortiment en om innovatieve en spannende producten aan te blijven bieden. Het persoonlijke, warme en onafhankelijke karakter van onze samenwerking met de ondernemersfamilie Schellekens willen we blijven behouden.”

Samen proosten wij op deze samenwerking, lees hier meer over onze samenwerking met Koninklijke Grolsch.


Foto: Eigenaar William Schellekens Eetcafé Den Overkant proosten met Stefan en Frank Smulders van Horesca Smulders.


Foto: Uitbaters van Breehees, Huub van den Brekel en Carolien Schellekens proosten met Stefan en Frank Smulders van Horesca Smulders.