info@horescasmulders.nl
013 5313131
Dé webshop voor horeca, werk en sport
Deze site werkt beter als je javascript aanzet.
Nagerechten en desserts

             Het lekkerste aspergebier

Een keer per jaar komen ze bijeen, de mannen van de verkiezing van 'Het Lekkerste Aspergebier'. Doel van deze verkiezing is om bier als begeleidingende drank bij aspergegerechten te promoten. Inititatief nemers van deze verkiezing zijn F&B Support in samenwerking met Hap&Tap Magazine. 

Een bier-spijs combinatie in plaats van een wijn-spijs combi zoeken, steeds vaker zie je naast wijnsuggesties óók biersuggesties op de kaart staan. Bier heeft zeker een aantal voordelen ten opzichten van wijn in combinatie met asperges. 

De jury zoekt elk jaar naar een bier dat perfect bij de zachte smaken, een bittere toets en klein zoetje  van de asperges past.

Lees hier meer over asperges en over de perfecte match van wijn bij asperges

Winnaar van 2018

Bieren van de Nar; Vienna, gebrouwen door de Bierboerderij te Haaren, wint vijfde editie van Lekkerste Aspergebier 2018. Tijdens drie rondes in Café De Bierbaronnen te Oisterwijk werd dit bier door 30 juryleden verkozen tijdens een blindproeverij in combinatie met asperges op Brabantse Wijze

Het lekkerst aspergebier van 2018 is bestel je hier.

De organisatie van deze jaarlijkse verkiezing is in handen van Lekkerste Aspergebier i.s.m. Hap & Tap Magazine.

Wil je meer lezen over de verkrijgbaarheid van onze asperges of heerlijke recepten voor asperges lezen? Klik dan hier. Meer weten over de verkiezingen van het Lekkerste Aspergebier? Kijk dan op www.lekkersteaspergebier.nl 

Bronnen: (www.lekkersteaspergebier.nl / Hap&Tap Magazine / Bierboederij Facebook)

7416136
Voorraadindicatie: voldoende
Vienna Beste Aspergebier 2018 !!
7416136
Merk: De Nar Bieren
Verpakking: 24x33 cl
Bestelartikel: Nee

Winnaar 2014

Winnaar 2015*

Winnaar 2016

Winnaar 2017

De gebruikte aromahop in Urthel Saisonnière zorgt volgens het juryrapport voor een licht kruidig, fruitig accent in zowel geur als smaak. De citrustoets in deze hop versterkt de frisheid van zowel het gerecht als het bier. De aangename bitterheid van Saisonnière in combinatie met het gerecht zorgt voor een complementaire smaakbeleving.

> Bestellen

 De jury roemde de milde bittere hopsmaak en het verfrissende citrusachtige karakter in de nasmaak. “Het gaat harmonieus samen met de zachtbittere en zoetige smaak van de asperges. Een geweldige begeleider bij een klassiek aspergegerecht!”

(*Glutenvrij bier)

> Bestellen

Dit Weizen bier heeft een mooie volle tarwesmaak in de basis met een verfrissende fruitigheid in de nasmaak. De balans in het bier sloot harmonieus aan bij het traditionele aspergegerecht.
> Bestellen

De jury prees de enorme zachtheid en milde zoete smaak van dit klassieke Beierse Weissbier die bijzonder goed matchte bij de licht bittere asperges en de volle botersaus. Een verfrissende fruitigheid in de nasmaak complementeerde de harmonieuze samensmelting van smaken.


> Bestellen