info@horescasmulders.nl
013 5313131
Dé webshop voor horeca, werk en sport
Deze site werkt beter als je javascript aanzet.
Nagerechten en desserts

             De nieuwe ijstrend voor de zomer! 

Ben jij al bekend met de Bubble Waffle? Deze unieke wafel is ontstaan in Azië en via Amerika naar het Europese vasteland overgewaaid. Een vers gebakken wafel, gevuld met het beste softijs en de lekkerste ingrediënten. Razend populair in verschillende delen van de wereld en vanaf nu ook verkrijgbaar bij Horesca Smulders.

Dit jaar wordt het jaar van de Bubble Waffles, op het oog lijken de wafels het meest op kleine poffertjes. Nadat je de eerste hap hebt genomen komt de smaak dichter in de buurt van een heerlijke wafel. Het leuke aan dit frisse concept is dat je er helemaal op los kunt expirementeren qua smaken, toppings en sauzen. Denk aan de vele verschillende soorten softijs, fruit, toppings en andere zoete dingen die je erbij kunt toevoegen. Wees creatief, maak je eigen combinaties en je hebt de ingrediënten in huis voor een knaller op je ijskaart deze lente en zomer! 

Bij ons  kun je de benodigdheden voor je  bubble waffles halen, vul ze met je favoriete ijs en de lekkerste toppings! Deze trend kom je zeker niet tegen in een dieetboek, wel zijn ze ontzettend lekker! 

6220174
Voorraadindicatie: voldoende
Bubble Wafelmix
6220174
Merk: Nic
Verpakking: 8x1 kg
Bestelartikel: Nee

7846285
Voorraadindicatie: voldoende
Puntzak Bubble Wafel (karton)
7846285
Merk: Nic
Verpakking: 250 st
Bestelartikel: Nee

Jij wil natuurlijk bij het lezen van de tekst en het zien van deze heerlijke ijstrend natuurlijk meteen aan de (be)slag gaan met je nieuwe wafelconcept? 

Voor het aanvragen van een origineel Bubblewaffle-ijzer neem je eerst contact op met onze klantenservice, zij laten dan de leverancier contact met je opnemen.

Neem voor meer informatie contact op met info@horescasmulders.nl of bel met 013 531 31 31

 

Lekker bubbelen doe je zo: