info@horescasmulders.nl
013 5313131
Dé webshop voor horeca, werk en sport
Deze site werkt beter als je javascript aanzet.
Nagerechten en desserts

             Frisdrank maar dan helemaal anders

In je horecazaak kunnen je gasten waarschijnlijk kiezen tussen twee soorten tappils, verschillende speciaalbieren en heb je naast de huiswijnen ook nog een aantal exclusievere wijnen staan. Maar wat heb je eigenlijk voor de gast die géén alcohol drinkt? Gelukkig is er tegenwoordig een ruim assortiment van frisdranken met een eigentijds verhaal. 

De consument kiest de laatste jaren steeds meer voor duurzame, ambachtelijke of zelf gemaakte producten, zie de trend in speciaalbieren. Een kleine tien jaar geleden dronken we met zijn allen voornamelijk nog pilsener in de horeca, met uitzondering een dubbel, witbier of een Palm. Die trend zien we nu terug komen in de horeca, denk maar aan de verse kruidenthee van Plukkruidje maar ook in de vorm van frisdranken. 

 

 

Naturfrisk

Bionina

Jarritos

Fritz-Kola

 

Naturfrisk is een eigenzinnige biologische frisdrank uit Denenmarken, deze lijn soda's bevat onder andere een biologische cola. Het concept achter deze frisdrink is vrij simpel, de drankjes moeten natuurlijk, puur en van de beste kwaliteit zijn. Dit betekent dat ze geen gebruik maken van conserveringsmiddelen, kleur -en smaakstoffen. 

Deze frisdranken kunnen een geweldig alternatief zijn voor light dranken.

>Bestellen

Bionina is een biologische limonade die wordt gemaakt met deze heerlijke vruchten en een natuurlijk sprankelend mineraalwater. Het bevat geen kleurstoffen noch bewaarmiddelen. De ingrediënten zijn met andere woorden 100% biologisch en natuurlijk. Bionina is een drankje van een totaal nieuwe soort. Het is immers één van de allereerste biolimonades. Bionina bezit het Biogarantie-label en het Europese biolabel. 

 

In de boomgaard van Bionina groeit het fruit op een natuurlijke manier tot het wordt geplukt. Zonder chemische meststoffen en zonder pesticiden. De grond is hier zeer vruchtbaar, het water is zuiver en de lucht gezond. Het fruit groeit in de allerbeste omstandigheden. Zo kan het dan ook het beste van zichzelf geven, zo krijgen je gasten de beste biologisch limonade die er is. 

>Bestellen

 

Mexican Streetfood is dankzij de jongens van L.A. Food hot in onze regio. Maar wist je dat je je gasten ook de smaken uit Mexico kan laten proeven in de vorm van deze heerlijke kleurrijke frisdranken? Jarritos is verkrijgbaar in diverse smaken in een hippe retro fles. Al bij de eerste slok proef je gelijk de natuurlijke smaken van Jarritos. De frisdranken maken gebruik van natuurlijke suikers, daar mee onderscheid dit merk zich van andere frisdranken. Elke smaak heeft zijn unieke kleur, dat wordt een schitterende zomer! 

De best verkochte frisdrank uit Mexico is vanaf nu verkrijgbaar bij Horesca Smulders. 

>Bestellen

Het begint als twee Duitse vriendenEen betere, leukere en meer verantwoorde cola te maken dan de bestaande cola’s van de grote bedrijven. ‘Dass machen wir besser!’ beloven ze elkaar. Een afspraak die ze vervolgens dubbel en dwars nakomen. Lokaal begonnen, sluit eerst het Duitse publiek fritz-kola in hun hart. Inmiddels vliegen de frisdranken van fritz-kola ook in andere Europese landen, waaronder Nederland, over de toog.

Met fritz-kola zet je een verrassend nieuw assortiment frisdranken op je kaart en maak je een statement tegen de grote frisdrankproducenten voor wie duurzaamheid iets is waar anderen zich maar mee bezig moeten houden.

>Bestellen

 

 Zelf je limonades & (Virgin) Cocktails maken?

De zon komt weer tevoorschijn dus wordt het weer tijd om op het terras te zitten. De gasten zijn anno 2018 steeds meer opzoek naar gezonden en unieke drankjes, wij geven je een handig overzicht van drankjes die jij kunt serveren en een prima marge op kunt pakken. 

Maak nu zelf de lekkerste limonades met een vleugje hulp van Monin.


> Lees meer

De afgelopen is het alcoholvrije assortiment erg gegroeid in de horeca,neem bijvoorbeeld de Radlers 0,0% als voorbeeld. Je gasten verwachten dat jij hier als ondernemer op in speelt, mensen hebben wel de behoefte van een lekker glas bier, wijn of cocktail maar dan wel zonder alcohol.

Wij geven je een aantal heerlijke en makkelijke recepten voor de lekkerste mocktails (alcoholvrije cocktails). 

> Lees meer


Ook interessant:

7210389
Voorraadindicatie: voldoende
Almdudler Kruidenlimonade Oostenr.
7210389
Merk: Almdudler
Verpakking: 24x25 cl
Bestelartikel: Nee

7210167
Voorraadindicatie: onbekend
Rose Lemonade
7210167
Merk: Fentiman's
Verpakking: 12x275 ml
Bestelartikel: Ja

7210160
Voorraadindicatie: voldoende
Ginger Beer
7210160
Merk: Fevertree
Verpakking: 24x20 cl
Bestelartikel: Nee

7210385
Voorraadindicatie: voldoende
Ginger Beer Non Alcohol
7210385
Merk: Bundaberg
Verpakking: 12x375 ml
Bestelartikel: Nee

9020935
Voorraadindicatie: onbekend
Mason Jar 500ml
9020935
Merk: Cocktail Assort
Verpakking: per stuk
Bestelartikel: Ja