info@horescasmulders.nl
013 5313131
Dé webshop voor horeca, werk en sport
Deze site werkt beter als je javascript aanzet.
Nagerechten en desserts

             Biologisch yoghurtijs uit Nederland

Catch a wave and let it run. Hollands yoghurtijs met een West Coast vibe. Geniet van de natuurlijke smaken met pure, biologische ingrediënten. Kom maar door met die zonnige, sappige, tropische mango’s. Pak je zonnebril en een lepel vol lekkers.

 Van Albufeira tot aan het oude strandhuis in Zoutelande, veel van onze favoriete reisbestemmingen liggen aan de 'West Coast'. Ze hebben het gevoel van deze plekken gevangen in onze West Coast Frozen Yoghurt. West Coast Frozen Yoghurt is het avontuur van vrienden met een niet te stoppen reislust en liefde voor outdoor avonturen, het relaxte gevoel van een strandtent en heerlijk eten en drinken.

Je hoeft je geen zorgen te maken over ingrediënten of calorieën . Dat hebben ze bij West Coast al voor je gedaan. Door alleen pure, biologische ingrediënten en verse Nederlandse yoghurt te gebruiken. Wil je inspiratie voor heerlijke recepten in combinatie met Frozen Yoghurt? Kijk dan snel onderaan de pagina.


Portiepack

5846665
Voorraadindicatie: voldoende
Frozen Yoghurt Natural (bio) cup
5846665
Merk: West Coast
Verpakking: 10x125 ml
Bestelartikel: Nee

5846666
Voorraadindicatie: voldoende
Frozen Yoghurt Mango (bio) cup
5846666
Merk: West Coast
Verpakking: 10x125 ml
Bestelartikel: Nee

5846668
Voorraadindicatie: voldoende
Frozen Yoghurt Aardbei (bio) cup
5846668
Merk: West Coast
Verpakking: 10x125 ml
Bestelartikel: Nee

5846669
Voorraadindicatie: voldoende
Frozen Yoghurt Zwarte bes (bio) cup
5846669
Merk: West Coast
Verpakking: 10x125 ml
Bestelartikel: Nee

Vijf liter

5811130
Voorraadindicatie: voldoende
Frozen Yoghurt Naturel (bio) 5 ltr
5811130
Merk: West Coast
Verpakking: 5 lt
Bestelartikel: Nee

5811131
Voorraadindicatie: voldoende
Frozen Yoghurt Mango (bio) 5 ltr
5811131
Merk: West Coast
Verpakking: 5 lt
Bestelartikel: Nee

5811132
Voorraadindicatie: voldoende
Frozen Yoghurt Aardbei (bio) 5 ltr
5811132
Merk: West Coast
Verpakking: 5 lt
Bestelartikel: Nee

5811133
Voorraadindicatie: voldoende
Frozen Yoghurt Bosbes (bio) 5 ltr
5811133
Merk: West Coast
Verpakking: 5 lt
Bestelartikel: Nee


Recepten:


 

CRUNCHY BEACH BREAK BERRIES MET EEN
FRAMBOZEN TWIST

 

MANGO MAVERICK TROPISCHE SMOOTHIE


STRAWBERRY SURF TO THE NEXT LEVEL

 

DOE-HET-ZELF MET EEN AARDBEIEN & RABARBER RIMPEL FROYO

 

 

Krokant en zacht tegelijk.

 

Porties: zoveel als je wil
Tijd: 5 minuten of minder

 

Ingrediënten:
– enkele bolletjes West Coast Beach Break Berries Frozen Yoghurt
– 2 kopjes verse frambozen (of diepvries als je vers niet kan vinden) honing, agavesiroop of ahornsiroop voor de smaak
– 3-4 eetlepels van je favoriete biologische cruesli

 

Prak de frambozen met een vork of een staafmixer en meng met de honing of andere zoetmakers. Neem een lang glas, dit kan elk hoog limonadeglas zijn. Voeg een bolletje Frozen Yoghurt toe en strooi er een eetlepel cruesli overheen. Voeg er nog een bolletje aan toe en schenk de framozensaus erbij voor de smaak. Top dit af met nog wat cruesli. Eventueel kun je ook alles bij elkaar gooien in een schaal. Het maakt niet uit hoe je het serveert, het is een prachtig dessert voor elke tijd van het jaar.

 

Tropisch zonnetje in een glas!

 

Porties: ongeveer 2-3 heerlijke kopjes
Tijd: als je een snelle mango & bananen snijder bent, 
max 5 minuten 

 

Ingrediënten:
– 1 kop sinaasappelsap
– 1 kop West Coast Hang Loose, Be Natural of Mango Mavericks Frozen Yoghurt
– 1 kop ijsklontjes
– ½ banaan
– 1 sappige mango, in stukjes
– ⅛ kop ongezoete kokosmelk
– 1 theelepel honing, agavesiroop, ahornsiroop of iets anders zoets; een paar dadels in de blender gooien doet ook wonderen

 

Gooi alle ingrediënten bij elkaar in een blender en mix totdat het zacht is, voor ongeveer 2 minuten. Als het te dik is naar je smaak, voeg er dan extra sinnaasappelsap aan toe. Niet dik genoeg? Voeg de andere helft van de banaan toe.

 

Ok, dit is er eentje die gewoon belachelijk makkelijk te maken is

 

Porties: zoveel als je wil
Tijd: 2 minuten of minder, afhankelijk van je schep kwaliteiten

 

Ingrediënten:
– een paar bolletjes van onze West Coast Strawberry Surf
– voeg dat bij wat kleinfruit van het seizoen, in kleine partjes gehakt
– schenk er wat honing, agave of ahornsiroop over
Hemelse aardbeien!

 

Eens in de zoveel tijd heb je behoefte aan een uitdaging. Maak jezelf gereed om je eigen verse yoghurtijs te maken. Je hebt overigens niet veel gereedschap nodig. 

 

Porties: ongeveer 4 kopjes (1 liter)
Tijd: 20 minuten voorbereiding + invriezen


 

Ingrediënten:
– 250 g rabarber, gesneden
– 500 g aardbeien grof gehakt
– 1 vanillestokje, merg eruit geschraapt
– 1/2 kop (8 theelepels) honing
– 2 kopjes / 700 ml biologische volle yoghurt (Grieks of Turks)

 

Plaats de rabarber, aardbeien, vanillestokje en -merg en 4 theelepels honing in een middelgrote pan met deksel en breng dit aan de kook. Zet daarna het vuur laag en laat het sudderen voor 10 minuten. Verwijder het vanillestokje en gebruik een vork of een staafmixer om het fruit te prakken. Zet het voor 1 uur in de koelkast tot het volledig afgekoeld is.

 

Meng de yoghurt, het restant van de honing en 3/4 van de fruit mix. Schenk de FroYo mix in een ijsmachine en volg de instructies van de fabrikant.

 

Als het klaar is, meng je het restant van de fruitcompote voorzichtig er doorheen  zodat je een rimpelig effect krijgt. Shenk de FroYo in een bak die geschikt is voor de vriezer (wij gebruiken een cakeblik). Bewaar het in de vriezer totdat het hard is, of zolang als je wil.

 

Kom op, je kunt het!

(bron:www.greenkitchenstories.com/ www.westcoastfrozenyoghurt.com)