info@horescasmulders.nl
013 5313131
Dé webshop voor horeca, werk en sport
Deze site werkt beter als je javascript aanzet.
Nagerechten en desserts

             Dit is beter dan ijs!

Op het eerste gezicht lijken dit doodnormale ijsjes, maar zoals ze zelf zeggen: "Los Pistoleros, beter dan ijs'. Dit komt omdat deze ijsjes zijn gemaakt van écht fruit en de beste ingrediënten. De Paleta zoals de ijsjes heten, onstaan in de jaren '30 in Mexico. Het concept heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als één van de populairste ijsjes in Mexico. Het recept is gebaseerd op het gebruik van vers fruit, natuurlijk ingrediënten en de liefde voor ijs. 

De Paletas bestaan in vier verschillende soorten, de fruit varianten, de gevulde, specials en cocktails. Alle fruit paletas zijn gluten -en lactosevrij, met uitzondering van de 'Kokos' variant. Het originele concept van de Paletas is het feit dat de ijsjes bestaan uit 100% natuurlijk fruit op een stokje, samen met veel liefde en de perfecte balans van 113 ml genot!

De andere varianten zoals de Gevulde Paletas bestaan uit een assortiment van; Nutella, Aardbei, Yoghurt met rode vruchten en nog veel meer. Deze range ijsjes heeft een frisse buitenkant en een heerlijke zachte binnenkant. Daarnaast heeft Los Pistoleros ook een uitgebreid assortiment van Special Paletas, Dit zijn ijsjes met Oreo, Cappucino en een Knapperig Vanille ijsje. Ten slotte kun je helemaal uit je dak gaan met de Cocktail Paletasdeze bevatten 5% alcohol en zijn er in drie populaire smaken zoals; Mojito, Sex On The Beach en de Pina Colada.

Heb jij al zin in de zomer gekregen en ben je benieuwd naar de ijsjes van Los Pistoleros? Er zitten ongeveer twee werkdagen tussen bestelmoment en uitlevering. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons klantenserviceteam via info@horescasmulders.nl of 013 531 31 31.