info@horescasmulders.nl
013 5313131
Dé webshop voor horeca, werk en sport
Deze site werkt beter als je javascript aanzet.
Nagerechten en desserts

             De grenzen zijn eindeloos! 

Monin is wereldwijd bekend door zijn professionele siropen voor in de koffie. Iedereen is bekend met de traditionele smaken zoals caramel, hazelnoot, amaretto en chocolade. Met monin kun je als ondernemer veel meer doen, denk bijvoorbeeld aan heerlijke limonades voor op je terras of buffet, maak snel en efficïent de lekkerste cocktails en pak als ondernemer extra marge bij je koffie met een beetje van monin. 

Wij geven je een aantal heerlijke en makkelijke recepten voor de margerijke koffie's, frisse limonades en de lekkerste cocktails & mocktails (alcoholvrije cocktails). 


In je horecazaak kunnen je gasten waarschijnlijk kiezen tussen twee soorten tappils, verschillende speciaalbieren en huiswijnen. Maar wat heb je eigenlijk voor de gast die géén alcohol drinkt?

>Lees verder

Of de basis van je cocktail nu prik, sap of een andere basis gebruikt, met de siropen van Monin geef je je cocktail of mocktail de smaak van de lekkerste cocktails tijdens het terrasseizoen. 

>Lees verder

 

De koffiebranche ontdekt de unieke mogelijkheden van MONIN siropen die aan creaties de extra smaaktoevoegingenen emotie geven. Vanille, Hazelnoot, Amaretto en Chocolade zijn de bekendere siropen, maar ook Salted Caramel en Pumpkin Spice voegen nu onderscheidende smaaksensaties toe.

>Lees verder