info@horescasmulders.nl
013 5313131
Dé webshop voor horeca, werk en sport
Deze site werkt beter als je javascript aanzet.
Nagerechten en desserts

             Rood, medium of doorbakken?

"Drie biefstuk van de haas voor tafel 32": Roept de annonceur achter de pass. De ene is saignant de andere à point gebakken, eenmaal aan tafel 32 gekomen staat de ober wijfelend te kijken. 'Wat is nu wat?'. Met de steakprikkers van Sier Disposable hoef je nooit meer in dubio te staan wat de cuisson van  het desbetreffende stuk vlees is. De steakprikkers zijn in vier uitvoeringen beschikbaar, bleu, saignant, à point en bien cuit. Zo voorkom je verwarring aan de pass en tijdens het serveren. 


Bleu/Rood

Saignant/Medium-Rare

À Point/Medium

Bien Cuit/Doorbakken

Gluten-vrij

7879032
Voorraadindicatie: voldoende
Steakmarker Bleu/Rare Bamboe
7879032
Merk: Sier
Verpakking: 100 st
Bestelartikel: Nee

7879030
Voorraadindicatie: voldoende
Steakmarker a point/medium Bamboe
7879030
Merk: Sier
Verpakking: 100 st
Bestelartikel: Nee

7879033
Voorraadindicatie: voldoende
Steakmarker Saignant/Med.Rare Bamb.
7879033
Merk: Sier
Verpakking: 100 st
Bestelartikel: Nee

7879031
Voorraadindicatie: voldoende
Steakmarker Bien Cuit/Weldone Bamb.
7879031
Merk: Sier
Verpakking: 100 st
Bestelartikel: Nee

7867097
Voorraadindicatie: voldoende
Bamboeprikker Glutenvrij 90 mm
7867097
Merk: Sier
Verpakking: 250 st
Bestelartikel: Nee

 
Meer over vlees:

 

Sous-Vide

Vriesvers Vlees

Voor 'n prikkie

Waarom zou jij als chef-kok kiezen voor Sous-Vide? Je gerechten hebben altijd de beste textuur, perfecte gaarheid en maximale smaak. Door dat de producten tijdens het proces al de perfecte gaarheid hebben verkregen kan in feite iedereen de perfecte 'Medium' biefstuk op tafel zetten. De technieken zijn voor iedereen makkelijk te hanteren, zodat ook de keukenhulp meer taken aankan. 

> Lees meer

Maar natuurlijk staat kwaliteit voorop bij Adriaans Horeca Slagerij, al jaren lang schotelen zij alleen de beste kwaliteit vriesvers vlees -en vis producten voor. En als chef-kok of eigenaar van een kookstudio, bistro, restaurant of cateringbedrijf prik je daar een vorkje van mee. En dat is prettig als je vlees & vis van hoogwaardige diepvrieskwaliteit op de menukaart wilt zetten

> Bekijk assortiment

In de horeca krijg je steeds vaker de vraag naar glutenvrije producten, op je menukaart kun je deze handig tonen doormiddel van icoontjes. Maar hoe doe je dat in de praktijk? Met deze handige glutenvrij-prikker toon je handig aan dat een gerecht of buffetschaal glutenvrije producten bevat. 



> Bekijk product