info@horescasmulders.nl
013 5313131
Dé webshop voor horeca, werk en sport
Deze site werkt beter als je javascript aanzet.
Nagerechten en desserts

             Een overdosis kaas 

Handen omhoog als jij ook vindt dat er nooit genoeg kaas op een cheeseburger kan zitten! Denk aan de meest sappige hamburger die je ooit geproefd hebt en denk dan aan een overdosis gesmolten kaas, ik ben er fan van. Ik laat je zien hoe je misschien wel de beste cheeseburger van dit moment kunt maken.

Allereerst hebben we een goed burger concept nodig, de jongens van L.A. Streetfood hebben dit al voor ons uitgezocht. Kies de bun, het vlees en de topping voor je perfecte hamburger en vergeet natuurlijk de bacon niet! Waar de kaas blijft? Geen zorgen, deze cheeseburger draait natuurlijk om de smaak, maar de beleving van deze burger maakt het perfecte #instagramplaatje natuurlijk helemaal af! Kortom, een burger die je wilt proberen!

 

#Insta-spiratie

Raclette Apparaat

Deze kaasraclette is uniek. Deze raclette maakt de kaas warm door middel van een warmte lamp. Op die manier blijft de onderkant hard en kun je de bovenkant van de kaas, (het gesmolten deel) eraf schrapen.
> Bestellen

Raclette Kaas

Raclette is afgeleid van het woord "afschrappen" en dat is precies wat er bij de raclette gebeurt. Volgens de traditionele methode wordt een doormidden gesneden volrijpe kaas zo lang met het snijvlak tegen een open haardvuur gehouden tot de kaas begint te smelten.


> Bestellen

Hamburger Concept

LA Food, de meest gepassioneerde importeur van (Latijns-) Amerikaanse Streetfoodtrends, speciaal  voor de restaurant eigenaar die zich wil onderscheiden. Zij hebben unieke Streetfood merken hebben gevonden in Amerika, Mexico, Canada, Engeland en Ierland en introduceren die op de Nederlandse en Belgische restaurantmarkt .

> Bezoek Shop