De tijd dat de dagen korter worden en we massaal de openhaard opzoeken is weer begonnen. Frisse salades maken plaats op de menukaart voor krachtigere gerechten zoals stoofpotjes, ovenschotels, soepen en heerlijke wildgerechten, gemaakt van puur en eerlijk vlees.
Het wildseizoen in Nederland duurt van 15 oktober tot aan de jaarwisseling. Wild is in deze periode altijd een goede keuze. Feestelijk op het bord en vol van smaak. Wild combineert uitstekend met typische herfst gerelateerde producten, zoals cranberry’s, appelcompote, laurier, rode wijn, kaneel, knoflook, pastinaak, spruiten en nog veel meer.
Speciaal voor het wildseizoen hebben we in samenwerking met Van Olphen Viande Select een lijst met hardlopers geselecteerd. Dit zijn de meest populaire stukken wild uit ons volledige assortiment. Van klein wild tot grofwild, verkijgbaar in diverse ‘cuts’ zoals Hertenracks, Wildzwijnfilet of Fazantenbout.
Vraag hier de recente prijslijst op van het complete wildassortiment van Van Olphen Viande Select.
Overzicht van vastgestelde periodes waarbinnen gejaagd mag worden.
Uitzondering: Bij spoorsneeuw: wanneer de grond met sneeuw bedekt is,
is het verboden om te jagen.
Edisonstraat 9
5051 DS Goirle
Nederland
+31135313131
info@horescasmulders.nl