info@horescasmulders.nl
013 5313131
Dé webshop voor horeca, werk en sport
Deze site werkt beter als je javascript aanzet.

Duizend bieren en één glas

De komst van de vele speciaalbieren heeft gezorgd voor een wirwar van glaswerk op onze bar. Voetglazen, bolletjes, bekerglazen voor de stout, porters en I.P.A's, bierpullen voor de extreem dorstige gast, proefglazen voor je High Beer en dan nog je 'gewone' pilsener glaswerk. Als barman of horecaondernemer zie je tussen al de glazen de bar niet meer.

Wat zou het toch fijn zijn als er voor al die verschillende bieren in je assortiment één universeel bierglas zou bestaan. Een glas waarin de geur, smaak en beleving tot één komen. Een stevig glas wat tegen stootje kan, wat makkelijk te reinigen is en een eigen uitstraling heeft. Nou, dat is er dus gewoon. 
Een universeel bierglas ontworpen door een bevlogen biersommelier en gemaakt door ambachtelijke glaswerkers uit Italië. Het  glas is verkrijgbaar in een neutrale look of indien gewenst met je eigen logo.


Bierglas als marketingmachine


Stel je voor: je gaat met vrienden een lekker terrasje pakken. Gaat lekker zitten en je komt helemaal tot rust bij het bestuderen van de bierkaart. Je bestelt je favoriete speciaalbier bij de ober en wacht rustig af. Als de bestelling eenmaal is aangekomen moet je natuurlijk wel die ene jaloersmakende foto van je heerlijke bier naar je hardwerkende  vrienden of collega's sturen. *klik*. Foto is gemaakt, wordt gestuurd naar je vrienden, gedeeld op Instagram en op Facebook. Helemaal top! 


Wat schiet jij als horecaondernemer hier nu mee op? Niks, tenzij er op dat mooie universele glas natuurlijk jouw logo staat te pronken. Géén enkel object in de horeca staat zovaak op een foto als dat ene glas bier. Waarom daar geen marketingmachine van maken? Bij ons kun je vanaf €2,95 per glas je eigen bierglas met logo laten maken. 

9076066
Voorraadindicatie: voldoende
Universeel Bierglas Spec.Bier 365cc
9076066
Merk: Sommelier 400
Verpakking: 6 st
Bestelartikel: Nee

 

Alle voordelen op een rij


- Geen wirwar aan glaswerk
 - Één bierglas voor al je bier
- Makkelijk te reinigen
- Marketingmachine
- Unieke beleving


Bierglas met logo

Wil jij graag uitrekenen wat je per jaar kunt besparen door een tapmaat in de vorm van je bedrijfslogo op het bierglas te laten bedrukken? Of wil je meer informatie over de kosten van het glaswerk? Vraag je accountmanager voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@horescasmulders.nl 

 
 

Zomerbier

Bier op een rij

Radlers

Universeel bierglas

Meantime Brewing