info@horescasmulders.nl
013 5313131
Dé webshop voor horeca, werk en sport
Deze site werkt beter als je javascript aanzet.
Nagerechten en desserts

             Die Radlers van Grolsch

Radler is een drank die voor de helft uit bier en voor de helft uit limonade bestaat. Het is daardoor een frisdrank met alcohol. Radler is iets anders dan fruitbier.

De drank zou zijn naam aan wielertoeristen (Fahrradler) danken, die hem in de vroege twintigste eeuw als verfrissing zijn gaan drinken. Men kan hem zowel met bruin als met witbier of pils maken; de variant met witbier wordt ook wel een Russe genoemd. Traditioneel is de verhouding tussen bier en limonade 50 op 50, maar sommige fabrikanten verkiezen de combinatie met 60% bier. Voor de limonade verkiest men gewoonlijk die van citroenen.

Ben je opzoek naar POS materialen van Grolsch? Bezoek dan www.grolschworld.com en stel jij eigen pakket samen.

 

 

 

 

GROLSCH 2.0% RADLER 
CITROEN

GROLSCH 0.0% RADLER
CITROEN

GROLSCH 0.0% RADLER
GEMBER CITROEN

GROLSCH 0.0% RADLER
 ICE TEA

 

 

Echt, echt, echt! Dat is Grolsch Radler Citroen - met 35% minder suiker*. Echt gebrouwen van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en ons sprankelende bronwater. Daarna gemixt met echt vruchtensap door onze meesterbrouwers. Het is licht zoet en echt fris van smaak.

Grolsch Radler receptuur is vernieuwd en bevat nu 35% minder suiker>Bestellen

Echt, echt, echt! Dat is Grolsch 0.0% Radler Limoen - met 35% minder suiker. Echt gebrouwen van zorgvuldig selecteerde ingrediënten en ons sprankelende bronwater. Daarna gemixt met echt vruchtensap door onze meesterbrouwers. Dit alcoholvrije drankje is licht-zoet en echt fris van smaak. Voor ieder moment van de dag.

Grolsch 0.0% Radlers bevatten 35% minder suiker dan het gemiddelde suikergehalte van andere 0.0% Radlers die in Nederland verkocht worden.


>Bestellen

Echt, echt, echt! Dat is Grolsch Radler Gember Citroen - met 35% minder suiker*. Echt gebrouwen van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en ons sprankelende bronwater. Daarna gemixt met echt vruchtensap door onze meesterbrouwers. Het is licht zoet en echt fris van smaak. Voor ieder moment van de dag.

Grolsch 0.0% Radlers bevatten 35% minder suiker dan het gemiddelde suikergehalte van andere 0.0% Radlers die in Nederland verkocht worden>Bestellen

Echt, echt, echt! Dat is Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Citroen met groene thee en citroen smaak - met 35% minder suiker*. Echt gebrouwen van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en ons sprankelende bronwater. Daarna gemixt met echt vruchtensap door onze meesterbrouwers. Dit alcoholvrije drankje is licht-zoet en echt fris van smaak. Voor ieder moment van de dag.

Grolsch 0.0% Radlers bevatten 35% minder suiker dan het gemiddelde suikergehalte van andere 0.0% Radlers die in Nederland verkocht worden>Bestellen